• лејди ди

ФОТО | Ноќта пред свадбата полна со солзи: 40 години по свадбата на принцот Чарлс и Дијана Спенсер

На денешен ден пред точно четириесет години, се венчале принцот Чарлс и Дијана Спенсер во катедралата Свети Павле во Лондон. На спектакуларната венчавка присуствувале повеќе од 700 милиони луѓе ширум светот. Чарлс, кој е 12 години постар од Дијана, изгледал пресреќен, како и принцезата која мислела дека ќе започне совршен живот. Односот навистина им бил …

ФОТО | Ноќта пред свадбата полна со солзи: 40 години по свадбата на принцот Чарлс и Дијана Спенсер Read More »