• лажен

Белосветки познатиот криминалец Звицер користел лажен македонски пасош, Интерпол го бара во Латинска Америка

Безбедносните служби од регионот го лоцирале Радоје Звицер, наводен водач на „Кавачкиот клан“ во една од земјите во Јужна Америка. Како што дознава „Новости“, тој постојано го менува своето место на живеење, па дури и земјите од овој дел на светот, за да избега од потерата, но полицијата практично му дише во врат. Информациите се …

Белосветки познатиот криминалец Звицер користел лажен македонски пасош, Интерпол го бара во Латинска Америка Read More »