• кујна

Мала помош во кујната: Како да го спасите јадењето ако е премногу луто, солено, кисело или благо?

Малите незгоди при готвење се случуваат секому, затоа важно е да знаете како лесно да ги поправите грешките. Ништо не е изгубено и јадењето може да заврши на трпезата ако ги следите следниве неколку совети. Пресолено Ова е најчест проблем што се случува во кујната. Ако не додадете сол, ќе биде без вкус, а од …

Мала помош во кујната: Како да го спасите јадењето ако е премногу луто, солено, кисело или благо? Read More »