• крокодил

Трагедија во Малезија: Момче исчезнало, па му ги пронашле остатоците во стомак на крокодил (ВИДЕО)

Остатоците на едно момче од Малезија биле пронајдени во стомакот на крокодил, а се верува дека било изедено пред неколку дена Рики Ганиј (14) бил нападнат од крокодилот пред неколку дена додека барал полжави во близина на река. Тој исчезнал на 26. јули и семејството тоа го пријавило,  но неговата тетка рекла дека видела кога …

Трагедија во Малезија: Момче исчезнало, па му ги пронашле остатоците во стомак на крокодил (ВИДЕО) Read More »