• кралското

ВИДЕО | Принцот Хари: Се дрогирав и пиев за да заборавам како се чувствувам, добивав панични напади секогаш кога ќе ја видев камерата!

За принцот Хари, враќањето во Лондон по повод погребот на принцот Филип значело уште едно соочување со местото каде се чувствувал како во стапица и прогонуван од страна на медиумите. Тоа било, како што вели, уште еден тест за соочување со анксиозноста која повторно му се пробудила. „Бев загрижен, без уплашен“, изјави Хари во новото …

ВИДЕО | Принцот Хари: Се дрогирав и пиев за да заборавам како се чувствувам, добивав панични напади секогаш кога ќе ја видев камерата! Read More »