• конфликт

Туфегчиќ: Конфликтот меѓу двете клучни институции за борба против корупцијата е опасен за општеството

Ваков јавен конфликт помеѓу две клучни институции за борба против корупцијата е пред се општествено опасен – пишува во објава на Фејсбук адвокатот Владимир Туфегчиќ. – Во мојата скоро 30 годишна адвокатско-судиска кариера паметам неколку тивки и скриени од јавноста конфликти на важни функционери кои завршувале со тивки „повлекувања” од функцијата, што од лични, што …

Туфегчиќ: Конфликтот меѓу двете клучни институции за борба против корупцијата е опасен за општеството Read More »