• кој

Начинот на кој одите кажува многу за вас! Психолозите открија дека елегантниот став е измама, а еве кај кого може да види дека нема самодоверба!

Експертите велат дека ставот на една личност при одењето или стоењето може да открие многу работи за неговата личност и за тоа колкава самодоверба има. Психолозите разгледаа три ралични начини на одење кај луѓето и ги изнесоа своите заклучоци, погледнете дали ќе се пронајдете во нив… Лесно сте подгрбавени Оние кои никогаш не го исправаат грбот во целост …

Начинот на кој одите кажува многу за вас! Психолозите открија дека елегантниот став е измама, а еве кај кого може да види дека нема самодоверба! Read More »