Tag : кланици

Вести Економија

Поради Ковид – 19 во холандски кланици Кина го укинува увозот на свинско месо

Слободен печат
Откако воведе забрана за месо од четирите најголеми кланици во неделата, Кина одлучи да го прекине увозот на свинско месо од Холандија. Официјално прочините за ваквиот чекор не...