• КК Работнички

КК Работнички има нов спонзор со најава за враќање на старата шампионска слава

Видеолотарија Касинос Австрија од денеска е нов спонзор на КК Работнички. Ова ново спонзорство е дел од посветеноста на компанијата кон промовирање на вредностите поврзани со спортот. – Како општествено-одговорна компанија, со задоволство ја споделуваме информацијата дека во иднина ќе бидеме дел од спонзорскиот тим на Работнички. Како одговорна и модерна компанија веруваме дека најдобриот …

КК Работнички има нов спонзор со најава за враќање на старата шампионска слава Read More »