• Касами

Касами: Конечно е изгаснат пожарот во Тетово

Градоначалникот на Општина Тетово, Биљал Касами преку социјалните мрежи објави дека конечно е целосно изгаснат пожарот во магацините на компанијата „Пофикс” во  поранешниот тутунски комбинат „Македонија Табак”.  Пожарот започна вчера во 9:30 часот, а при крајот на денот се локализираше.  Ноќеска и до раните после пладневни часови се уште имаше чад и непријатна миризба од …

Касами: Конечно е изгаснат пожарот во Тетово Read More »