• Канарски острови

Запленети 4,5 тони кокаин на Канарските Острови

Шпанската полиција денеска соопшти дека запленила 4,5 тони кокаин во близина на брегот на Канарските острови на товарен брод од Того кој дошол од Латинска Америка. Полицијата соопшти дека повеќе од две години внимателно го следела бродот „Орион пет“, кој превезува стока од Латинска Америка до земјите на Блискиот Исток и дека веќе бил претресен, …

Запленети 4,5 тони кокаин на Канарските Острови Read More »