• канал

Се чисти отворениот канал на улицата „Загрепска“

Екипите на ЈП „Улици и патишта“ започнаа со чистење на каналот кој се наоѓа на улицата „Загрепска“, во насока од ресторанот „Два Елена“ до детската болница „Козле“. – Запуштениот канал во должина од 300 метри се чисти од насобраниот шут и нискостеблеста вегетација, а се чистат и косините на каналот кои се покриени со обрасната …

Се чисти отворениот канал на улицата „Загрепска“ Read More »