• изгубени

Пронајдени се двете изгубени лица во битолско, информира Центарот за управување со кризи

Вечерва тимот на Горската служба за спасување и тимот за спасување во планини на Дирекцијата за заштита и спасување ги пронајдоа двете лица кои се изгубија на планината Баба над Битола и тие се во добра состојба, информираат од Центарот за управување со кризи. Двајцата се изгубија попладнево, кога телефонски пријавиле дека се дезориентирани и …

Пронајдени се двете изгубени лица во битолско, информира Центарот за управување со кризи Read More »