Tag : интелегенција

Магазин Магазин слајдер Ретро

Животната приказна на најинтелегентниот човек на светот чиј коефициент на интелегенција изнесувал 300!

Слободен Печат
Се проценува дека Алберт Ајнштајн имал коефициент на интелегенција 160, Исак Њутон 190, а Марк Зукерберг има 152. Овие луѓе ширум светот се познати како...
Забава Магазин

Интелигентните луѓе никогаш не ги прават овие 5 работи!

Слободен Печат
Не е секогаш лесно да се процени нечиј IQ, но однесувањето во конфликтни ситуации може да покаже колку всушност сме интелигентни. Секогаш префрлање вина на...