• институции

ВИДЕО | Собранието како арена за партиски битки, граѓаните најголеми губитници

Законот за Клинички центар, Законот за наставници и стручни соработници во основните и средните училишта, Законот за службата во Армијата се само дел од десетиците закони коишто се блокирани во Собранието. Изминативе две години од почетокот на пандемијата, Собранието почесто беше блокирано, отколку што беше функционално. Новите чекорите што ги превзема ВМРО-ДПМНЕ во насока да …

ВИДЕО | Собранието како арена за партиски битки, граѓаните најголеми губитници Read More »