Tag : Илија Николовски Луј

Вести Култура Слајдер

Уметноста и кративноста – позитивни водилки во време на КОВИД-19 (ВИДЕО)

Слободен печат
Учениците од МБУЦ „Илија Николовски Луј“, заедно со нивниот професор, диригентот Ле Фи Фи, направија онлајн изведба на музичката темата од филмот „Пиратите од Карибите“....