• Или-Или

Унгарската авторка Кристина Тот е гостинка на „Или-Или“

Во кафе-книжарницата „Буква“, на 17 јуни (петок), со почеток во 20 часот, ќе се одржи промоцијата на книгата „Приказни од облаци“ со гостување на авторката Кристина Тот. Преводот од унгарски јазик е на Златко Панзов, илустрациите се на Бибор Тимко, а книгата е објавена во 2021 година во едицијата „И ете приказна“ на „Или-Или“. Промоторки …

Унгарската авторка Кристина Тот е гостинка на „Или-Или“ Read More »