• игор кокошков

Официјално: Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Кошаркарската федерација на Србија (КСС) и Игор Кокошков спогодбено ја прекинаа соработката. „КСС му посакува многу среќа и успеси во тренерската кариера на Игор и исто така му се заблагодарува за работата и вложениот труд. КСС во наредниот период ќе работи на изборот на нов селектор“, стои во соопштението на КСС. KSS i Igor Kokoškov …

Официјално: Кокошков повеќе не е селектор на Србија Read More »