• Идентитет

Како е откриена руската шпионка „Марија“ која ги носела во кревет вработените во НАТО

Тим истражители тврди дека открил таен агент на руската воена разузнавачка агенција ГРУ, кој поминал една деценија движејќи се меѓу вработени во НАТО во Неапол, преправајќи се дека е дизајнер на накит од Латинска Америка. Агентот на ГРУ се претставувала како Марија Адела Куфелт Ривера и тврдела дека нејзиниот татко е Германец, а нејзината мајка …

Како е откриена руската шпионка „Марија“ која ги носела во кревет вработените во НАТО Read More »