Tag : хумор

Жена Магазин

Девет женски особини кои мажите ги обожаваат!

Слободен печат
Жените се свесни дека не постои само една особина по која сите мажи полудуваат. Мажите бараат простор во врската, стравствена поврзаност и нешто што нивните...