• Хитлер

ВИДЕО I Парада на вооружени деца во Русија ја шокира земјата: Децата маршираат и извикуваат „Нема милост кон нашите непријатели, Ние сме Руси, Господ е со нас“

Ученици од основните училишта во Русија беа снимени како носат реплики од пушки и пеат како треба да бидат немилосрдни кон непријателот, на бизарната воена парада во индустрискиот град Електростал, околу 60 километри источно од Москва. – Ние сме Руси, Господ е со нас … Русите доаѓаат – викаа тие. – Нема милост кон нашите …

ВИДЕО I Парада на вооружени деца во Русија ја шокира земјата: Децата маршираат и извикуваат „Нема милост кон нашите непријатели, Ние сме Руси, Господ е со нас“ Read More »