дома Тагови Груевски

Таг: Груевски

Актуелно

Општина Центар ги укинува додатните училишни трошоци за социјално ранливите

Предлог амандманот на претседателката на Совет на Општина Центар, Јана Белчева Андреевска, поттикнат од предлог иницијативата на активистки на организацијата Една Може! за вметнување на член...