• Ѓорче

Во Карпош и во Ѓорче Петров нема да се кити за Нова година

Во Општините Карпош и Ѓорче Петров нема да се китат јавните површини пред претстојните новогодишни и божиќни празници. Како што информираат од Општина Карпош, годинава немаат распишано тендер за украсување на јавни површини. И Од Општина Ѓорче Петров велат дека, согласно одлуката на Владата за прогласена кризна состојба во енергетскиот сектор годинава нема да склучат …

Во Карпош и во Ѓорче Петров нема да се кити за Нова година Read More »