• гимназија

Учебна година: Делчево е подготвено за онлајн настава во второто полугодие

Делчевската гимназија e подготвенa за старт на второто полугодие од учебната 2020/21 година. Директорот на гимназијата Љупчо Прачкоски информира дека нема промени во однос на наставата која и во второто полугодие ќе се реализира онлајн. – Продолжуваме со онлајн наставата до крајот на учебната година, бидејќи поради пандемијата знаете дека законот не ни овозможува настава со физичко присуство. …

Учебна година: Делчево е подготвено за онлајн настава во второто полугодие Read More »