• филиповска

Филиповска Грашковска: Инспекциските служби ќе продолжат со редовни и интензивни контроли

Инспекциските служби кои вршат надзор и контрола на почитувањето на одлуките кои ги носи Владата ќе продолжат со редовни и интензивни контроли на терен и изрекување санкции онаму каде што ќе се констатира непочитување на здравствените протоколи. Очекуваме дека ќе се подигне колективната свест и дека преку почитување на мерките за заштита на јавното здравје …

Филиповска Грашковска: Инспекциските служби ќе продолжат со редовни и интензивни контроли Read More »