• евтаназија

Ален Делон сака да го заврши животот со евтаназија

Француската филмска ѕвезда Ален Делон вели дека не сака да стане немоќен старец и да страда од болест. Актерот сака да го заврши животот со евтаназија. Актерот Ентони Делон изјави дека му ветил на својот татко Ален дека ќе му помогне. „Стареењето е ужасно! И не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Го …

Ален Делон сака да го заврши животот со евтаназија Read More »