• еп

Селекторскиот бигор на Игор

Репрезентивното збогум на Горан Пандев, кое со право беше во центарот на вниманието на јавноста, го фрли во сенка заминувањето на фудбалскиот селектор Игор Ангеловски – Мрме. Еден од најзаслужните за успешно завршениот проект „Македонија на Европско првенство во фудбал“ секако дека не очекуваше шпалир од играчи на теренот по неговиот последен натпревар на „Јохан …

Селекторскиот бигор на Игор Read More »