• едвај

Славниот Чендлер од „Пријатели“ во страшно издание, едвај дишеше и стоеше (ФОТО)

Метју се обидуваше да дојде до здив, додека се потпираше на ѕид. А потоа, веднаш штом влезе во колата, тој посегна по цигара… Метју Пери (50) изгледа се полошо и полошо и тоа не се само приказни, туку веќе јасно се гледа на фотографиите. Најновите фотографии за неговата состојба се од пред два дена во …

Славниот Чендлер од „Пријатели“ во страшно издание, едвај дишеше и стоеше (ФОТО) Read More »