• дуа липа

Дуа Липа: Не можев да пишувам среќни песни долго време

Кога сакаше да започне да работи на нејзиниот втор албум „Future Nostalgia“, Дуа Липа беше решена да проба друг звук – и се покажа дека не погреши. „Долго време чувствував дека можам да пишувам само тажни песни, бидејќи мислев дека нема да биде кул ако пишувам весели, поп-песни“, признала пејачката. „Затоа решив да престанам да …

Дуа Липа: Не можев да пишувам среќни песни долго време Read More »