• дрига

ВИДЕО | Ѓурчевски: Без учество на полиција, царина и други државни институции, нема организиран криминал

Целата оваа операција започнува во момент кога на карго аеродромот во Скопје пристигнува суровината за правење дрога, која што ја увезува организација којашто се занимава со промет на мобилна телефонија, но таа е пропуштена без оние потребни мерки кога се увезуваат вакви специфични материјали, кои што царинската управа и полициските службеници кои што работат на …

ВИДЕО | Ѓурчевски: Без учество на полиција, царина и други државни институции, нема организиран криминал Read More »