• донор

ФОТО | Направиле ДНК тест од шега, кога пристигнал резултатот, светот им се свртел наопаку!

Дона и Ванер Џонсон одлучиле да купат комплет за ДНК тестирање поради забава и шега, но еден месец подоцна, резултатите од тестот им го превртeле целиот свет наопаку. Двајцата наскоро дознале дека нивниот 12-годишен син, кој бил зачнат на клиника за вештачко оплодување, не е биолошко дете на Ванер. Се испоставило дека дошло до „забуна“ …

ФОТО | Направиле ДНК тест од шега, кога пристигнал резултатот, светот им се свртел наопаку! Read More »