• долна облека

ВИДЕО | Здравко Чолиќ уловен по гаќи на Ада Циганлија

Регионалната музичка ѕвезда Здраво Чолиќ бил „уловен“ како со автомобилот оди на вежбање на Ада Циганлија. Познатиот Чола во оваа прилика „покажал премногу“ бидејќи во јавноста се соблекол во долна облека. „Папарацо лов“, овој пат бил зад петиците на легендарниот Здравко Чолиќ и го снимил во непријатна ситуација. Имено, пејачот прво трчал, се истегнал, а …

ВИДЕО | Здравко Чолиќ уловен по гаќи на Ада Циганлија Read More »