• доктор горан

Интервју со Горан Трајковски, алијас доктор Горан: Би ми било предизвик да го реформирам зарѓаниот македонски здравствен систем!

Доктор Горан, доктор по интерна медицина, го следат речиси 50.000 следбеници на социјалните мрежи. Тој е најпознатиот инфлуенсер меѓу докторите и најпознатиот доктор меѓу инфлуенсерите. Македонец, кој сонот за подобро утре го однесе во Германија, пренесува порталот „Еспресо.мк“. Како дојде на идеја за доктор-инфлуенсер? – Пред речиси 3 години додека бевме со Александра во Египет на …

Интервју со Горан Трајковски, алијас доктор Горан: Би ми било предизвик да го реформирам зарѓаниот македонски здравствен систем! Read More »