• дојави

Дури 102 дојави за подметнати бомби во училишта низ Бугарија

Во моментов има 102 пријави за експлозивни направи во училишта во регионите Плевен, Сливен, Варна, Бургас и Софија, а мејловите се речиси идентични. Нема реална опасност. Тоа денеска го изјави бугарскиот главен секретар на Министерството за внатрешни работи, Петар Тодоров. Според него, вработени од Генералната дирекција „Борба против организиран криминал“ со две партнерски служби работат …

Дури 102 дојави за подметнати бомби во училишта низ Бугарија Read More »