• днк

Се идентификуваат телата на загинатите во вчерашната трагедија, загинале и по двајца членови од едно семејство

Дел од семејствата на починатите во вчерашниот пожар на модуларната болница во Тетово денеска ги чекаа резултатите во Институтот за судска медицина, а дел беа повикани да дадат ДНК за да се идентификуваат телата на нивните роднини кои изгореле. Роднините на 31 годишно момче кое денеска требало да си замине беше на идентификација од страна …

Се идентификуваат телата на загинатите во вчерашната трагедија, загинале и по двајца членови од едно семејство Read More »