• ДКСК

Ивановска: Не ми се допаѓа тоа што политички експонирани личности се пријавија на интервјуата за избор на нови членови на ДКСК

Не ми се допаѓа тоа што многу политички експонирани личности се пријавија на интервјуата за избор на нови членови на Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК). Вака, претседателка на ДКСК, Билјана Ивановска ја оценува досегашната постапка за избор на нови членови, бидејќи мандатот на овој состав на Комисијата со работа завршуваат на 7 февруари …

Ивановска: Не ми се допаѓа тоа што политички експонирани личности се пријавија на интервјуата за избор на нови членови на ДКСК Read More »