• дијана

Принцезата Дијана сакала да се пресели во Холивуд: Кои биле нејзините планови?

Пред неколку дена беше годишнината од смртта на никогаш непреболената принцеза Дијана. По повод годишнината од нејзината смрт, близок соработник и вокален тренер на принцезата, Стјуарт Пирс откри дека Дијана имала голема желба да се пресели во Калифорнија, поточно во Малибу, со своите синови, принцовите Хари и Вилијам, и дека сакала да се „проба“ во …

Принцезата Дијана сакала да се пресели во Холивуд: Кои биле нејзините планови? Read More »