• debelina

Среден прст за сите кои мислат дека е дебела: Актерката Алиша Силверстон ги засрами сите кои се осмелија да коментираат за нејзината тежина

Алиша Силверстон не им дозволува на оние кои сакаат да ја засрамат да се извлечат со критикување на нејзината тежина. Наместо тоа – им покажа среден прст! Силверстоун се појави на „TikTok“ како одговор на сликата што беше објавена од неа во темносина сарафан со наслов: „Искрена дебела фотографија на Алиша Силверстоун“. Во видеото од …

Среден прст за сите кои мислат дека е дебела: Актерката Алиша Силверстон ги засрами сите кои се осмелија да коментираат за нејзината тежина Read More »