• целулитот

Наоми Кембел открива како се справува со целулитот: Благодарение на овој третман манекенката изгледа неодоливо и во шестата деценија од животот

И покрај тоа што целулитот е природен и нормален, познатата манекенка Наоми Кембел успешно се справува со овој проблем со кој се соочува секоја жена. Нејзината тајна е мадеро масажата, во која се користат текстурирани дрвени алатки за разградување на целулитот и измазнување на кожата. „Не е болно, но не е ниту лесно. Како да …

Наоми Кембел открива како се справува со целулитот: Благодарение на овој третман манекенката изгледа неодоливо и во шестата деценија од животот Read More »