• Честитки

Ковачевски: Честитки за 20-годишнина на ДУИ и за значајно учество во унапредувањето на демократски процеси

 Премиерот Димитар Ковачевски денеска на својот фејсбук профил упати честитка за 20-годишнината од основањето на Демократската унија за интеграција. -Честитки за 20-годишнината од основањето на Демократската унија за интеграција за единство и за значајното учество во унапредување на демократските процеси и за учеството во остварувањето на стратешките интереси на земјата, пишува Ковачевски. Тој напомена дека …

Ковачевски: Честитки за 20-годишнина на ДУИ и за значајно учество во унапредувањето на демократски процеси Read More »