• Челопек

Мистерија: МВР уште трага по Стојанка, жената што ја снема во куќата што изгоре, многу прашалници, но без одговор каде е исчезнатата

Мистеријата за која засега никој нема одговор, е каде исчезна жената од  Горно Маало во селото Челопек, Општина Старо Нагоричане, Кумановско, кое беше зафатено од пожар на 4 август. Борис Димковски, човекот со кого таа со години живеела заедно, тврди дека таа, уплашена од огнот, влегла во дневната соба од куќата што потоа се претвори …

Мистерија: МВР уште трага по Стојанка, жената што ја снема во куќата што изгоре, многу прашалници, но без одговор каде е исчезнатата Read More »