Tag : чедомир јаневски

Спорт Фудбал

Чедомир Јаневски нов тренер на Енозис

Слободен печат
Ова значи враќање на Јаневски на клупата на Енозис по речиси една деценија, тој од 2009 година па се до 2011 година го предводеше кипарскиот...