• бутик

Кога крадат Србин и Босанец: Од „Гучи“ си присвоиле стока вредна околу 200 илјади евра (ВИДЕО)

Двајца Балканци, Србин (37) и Босанец (43), се уапсени и осудени пред судот во Варезе, Италија, на три години и четири месеци, односно на три години и два месеци казна затвор за грабеж на продавница на ексклузивниот бренд „Гучи“ минатата година, кога украле стока вредна околу 200 илјади евра. За овој грабеж во продавницата на …

Кога крадат Србин и Босанец: Од „Гучи“ си присвоиле стока вредна околу 200 илјади евра (ВИДЕО) Read More »