• будење

Легнете си порано оваа вечер: Како будењето секој ден во исто време влијае на животот

Неколку студии покажаа дека постојаниот сон и постојаната утринска рутина придонесуваат за поздрав начин на живот. Истовременото легнување порано и како и самото будење може да го подобри вашиот живот на многу начини. Според германското истражување, луѓето кои рано се будат и се познати како утрински тип, всушност се поупорни, подобри се за соработка и …

Легнете си порано оваа вечер: Како будењето секој ден во исто време влијае на животот Read More »