20 C
Скопје

Tag : Бране Петрушевски

Вести Македонија

ВИДЕО | Петрушевски: Бараме уште денеска законите од петтиот пакет да бидат ставени на дневен ред

Весна Тодоровска
Ние како опозиција бараме час поскоро законите за финансиска поддршка од петтиот пакет за исплата на плати на вработените да се стават на гласање на...