• бисер

Нетфликс ја откажа анимираната серија „Pearl“, чиј креатор е Меган Маркл

Нетфликс ја откажа анимираната серија „Pearl“, чиј креатор е Меган Маркл, пишува Six. Серијата долго време е во почетна фаза на создавање, а требаше да ја прикаже фантазијата и историјата низ авантурите на 12-годишна девојка во секојдневните животни предизвици. Се вели дека Нетфликс ја откажал серијата поради намалување на буџетот и наглиот пад на претплатниците. …

Нетфликс ја откажа анимираната серија „Pearl“, чиј креатор е Меган Маркл Read More »