• бекам

ФОТО | За жал тие сè уште се достапни на интернет: Фотографии за кои Викторија Бекам би платила да бидат избришани од сеќавањата

Денес важи за икона на стилот и за една од најубавите жени во светот, но тоа не било секогаш така… Сопругата на Дејвид Бекам, поранешната пејачка и членка на групата „Спајс Грлс“ денес е сопственичка на модна империја и синоним за стил и позирање. Викторија ретко ќе ја видите во јавноста насмеана бидејќи таа внимава …

ФОТО | За жал тие сè уште се достапни на интернет: Фотографии за кои Викторија Бекам би платила да бидат избришани од сеќавањата Read More »