• банани

Кои банани се поздрави, позелените или позрелите – жолтите?

Бананите се омилено овошје на многумина. Некои сакаат да ги јадат кога имаат зрела и жолта боја, додека други ги сакаат додека сè уште зелени. Кои се поздрави? Зелени банани Една голема предност на зелените банани е тоа што тие се богати со скроб. Луѓето кои избегнуваат храна богата со шеќер треба да јадат зелена …

Кои банани се поздрави, позелените или позрелите – жолтите? Read More »