• алесандра амбросио

ФОТО | Алесандра Амбросио за празниците во Бразил со момчето: Кој би рекол дека има 40 години?

Поранешниот ангел на „Victoria’s Secret“, Алесандра Амбросио ја дочека Новата година во прегратките на своето момче Ричард Ли. Фотографите секако, ја детектирале двојката на романтична прошетка и како уживаат на плажата во Флорианополис во родниот Бразил на Алесандро. 40-годишната манекенка и нејзиниот 57-годишен избраник не криејат колку се вљубени, разменувајќи нежности пред сите.   View …

ФОТО | Алесандра Амбросио за празниците во Бразил со момчето: Кој би рекол дека има 40 години? Read More »