• Ал пачино

Ова е помалата ќерка на Ал Пачино: Оливиа сака да стане инфлуенсерка

Иако наскоро ќе го прослави 82-от роденден Ал Пачино не се смирува кога станува збор за жените. Тој во моментот е во врска со 53 години помладата Нур Алфалах. Легендарниот актер беше во љубовни врски со многу познати и убави жени, од кои има деца, но тој никогаш не се ожени.   View this post …

Ова е помалата ќерка на Ал Пачино: Оливиа сака да стане инфлуенсерка Read More »